SEGON DIA DEL GRUP MOU-TE

Benvolguts i benvolgudes, 

Avui al Mou-te ens ho hem passat d'allò més bé. Hem fet diferents activitats per poder-nos conèixer una mica més, com per exemple la línia d'aniversaris, on els diferents membres del grup s'han hagut de col·locar per ordre segons el mes i el dia del seu naixement i tot això utilitzant la comunicació no-verbal. Ha estat divertit veure com ens comuniquem sense utilitzar cap paraula. 

Després, hem jugat al joc "construïm una màquina" on els nens i nenes han hagut d'utilitzar el seu cos per crear una màquina. Cada membre del grup era un engranatge necessari perquè aquell aparell pogués funcionar. Perquè aquesta activitat funcionés era necessària una bona planificació de grup. 

Per últim hem jugat al joc "pio-pio", joc molt interessant per treballar la confiança amb el grup. Es juga a les fosques. Hi ha un/a nen/a encarregat de trobar la resta del grup, que previament s'han amagat per la sala. Per poder-los trobar aquests hauran d'anar dient "pio-pio". Quan algú és trobat, ha d'endevinar qui és. 



Ha estat una tarda molt divertida on ens hem pogut conèixer una mica més!

Animem a tots aquells nens i nenes d'entre cinquè de primària i segon d'ESO que vinguin a formar part del grup Mou-te, com més serem més riurem! 

A gaudir del cap de setmana. 


Comentaris